Hello, WeAreKeen
Tech & Digital Recruiters
Tech recruitment (kraken)
How tech-savvy are you? Start Test!

Wat we doen

Wij helpen in-house recruitment teams aan Tech & Digital recruiters. Recruiters die niet alleen alles van de tech wereld begrijpen, maar vooral de juiste mensen weten te vinden. De wereld om ons heen verandert snel. Niks nieuws. Om ervoor te zorgen dat onze mensen up-to-date blijven hebben we daarom een opleiding op maat ontwikkeld. Hierin hebben we alle kennis en kunde die we de afgelopen jaren hebben opgedaan verwerkt. Dat was echter niet genoeg. Daarom hebben we 'industry-experts' uit heel Europa gevraagd om mee te denken. Het resultaat. Het beste Tech & Digital Recruitment Apprenticeship van Europa.

Tech Recruiter

I am Kaisa

Tech Recruiter
@ Takeaway.com

Tech Recruiter

I am Vera

Direct Sourcer
 @ Nationale Nederlanden

Tech Recruiter

I am Michaela

Tech Recruiter 
@ DEPT.

Tech Recruiter

I am Justin

Tech Recruiter
 @ Takeaway.com

Tech Recruiter

I am Luuck

Resource Manager 
@ Nationale Nederlanden

Lina

I am Lina

Internal Talent Partner
@ WeAreKeen!

Babet van Oorschot

I am Babet

Tech Recruiter
@ N26!

Nariem Chotkan

I am Nariem

Tech Sourcer
@ Rabobank!

Corporate Recruiter Marit

I am Marit

Corporate Recruiter
@ Takeaway.com!

Tech Recruiter Wietse

I am Wietse

Tech Recruiter @ Takeaway.com!

Tech Recruiter Magali

I am Magalie

Tech Recruiter
@ Rabobank!

Tech Recruiter Sil

I am Sil

Tech Recruiter @ QWIC!

HR Advisor Sophie

I am Sophie

HR Advisor @ QWIC!

Innovatie gaat over mensen

We geloven in de kracht van mensen. Het zijn namelijk mensen die groei mogelijk maken. Of je bedrijf nu van een start-up naar een scale-up fase gaat of als je een organisatie bent die midden in een digitale transformatie zit. We leren daarom onze recruiters niet alleen de taal van professionals te spreken, maar ook te achterhalen wat hen drijft. Zo kunnen we voor ieder bedrijf de juiste match vinden.

We doen het samen

We kennen de recruitment wereld zo goed, dat we de vrijheid durven te nemen om het anders te doen. De boel een beetje op te schudden. Onze recruiters zijn niet in dienst, nee ze worden mede eigenaar van het bedrijf. Letterlijk, we delen onze aandelen met ze. Maar veel belangrijker nog, we hebben industry experts uit Europa aan ons verbonden. Samen met hen leiden we onze recruiters op. Met een uniek apprenticeship dat hen zelf experts maakt op het gebied van tech en digital recruitment.

NN
z2
glovo
n261
D.
TA
RB
BB
bbuilding
we
Shell TapUp
 
Talent Acquisition Director
Talent Acquisition Manager/Director, Amsterdam

Talent is our biggest asset, in this role you will be the one driving the talent agenda and you will have the opportunity to drive our rapidly scaling activities while sustaining a great people experienc

 
Junior Recruiter
Junior Recruiter, Hilversum

Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het continu werven en selecteren van talenten voor vacatures binnen de E-commerce en Marketing afdelingen. Hierbij richt je je zowel op actuele vacatures van onze klanten (o.a.

 
Executive Search Consultant
Executive Search Consultant, Amsterdam

Voor een gevestigde en succesvolle Executive Search boutique zijn we op zoek naar een consultant die professionals bemiddelt op sleutelposities binnen private equity, venture capital, investment banking en corporate development

 
Recruitment Manager
Team Lead Recruitment, Berlin

Would you like to be in the lead for enabling the rapid growth of Lieferando.de employees in Germany? Are you a builder? Do you thrive in high growth ambiguous environments?