Corporate Recruiter

Remote
€3000 - €4000
Corporate
Finance

Functieomschrijving

Wil jij het verschil maken als Corporate Recruiter? Wil jij van toegevoegde waarde zijn binnen een organisatie en geheel verantwoordelijk zijn voor het aannemen van toptalent? Dan staan wij te springen om jou te ontmoeten!

 

Wat ga je doen?

Je gaat als Corporate Recruiter aan de slag bij een grote financiële instelling in Utrecht, uiteraard zijn de werkzaamheden voorlopig ‘remote’. Hier ben jij verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces van A-Z en je voert dit zorgvuldig uit. Je neemt de werving van de ‘experienced hires’ voor je rekening, alles van directieniveau tot minder ervaren profielen. Je weet dat voor deze rollen een creatieve en persoonlijke benadering nodig is en dit zie jij dan ook als een uitdaging. 

Op het gebied van sourcen weet jij als ervaren recruiter creatieve manieren te bedenken om de aandacht te trekken van potentiële kandidaten. Daarnaast is senior stakeholder management een belangrijk onderdeel in jouw rol als Corporate Recruiter. Als business partner ben je verantwoordelijk voor het snappen van de inhoudelijke vraag van de manager, en je kunt tegelijkertijd ook goed de verwachtingen managen.

Ervaring binnen het finance is een sterke pré Je maakt onderdeel uit van een team van 7 enthousiaste recruiters en er heerst dan ook echt een team spirit op de werkvloer! Binnen dit grote bedrijf zijn er absoluut ook doorgroeimogelijkheden, dus als jij op zoek bent naar een bedrijf waar je je voor langere tijd in kan zetten, solliciteer snel!

Wie ben jij?

  •  Je bent enthousiast, mensgericht en maakt gemakkelijk contact
  •  Je bent resultaatgericht, laat je niet snel kisten en je bent een echte doorzetter
  •  Vanaf 3 jaar ervaring in recruitment
  •  Je kunt zelfstandig werken en hebt ervaring met senior stakeholder management
  •  Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
  •  Je hebt een HBO/WO diploma

Wat bieden wij? 

Reiskostenvergoeding

 Telefoon met abonnement

8% Vakantiegeld

Laptop 

Ruimte jezelf te ontwikkelen en door te groeien 

25 vakantiedagen

 

Disclaimer

WeAreKeen is an equal opportunity employer, which means we do not discriminate on the basis of race, colour, religion, marital status, age, national origin, ancestry, physical or mental disability, medical condition, pregnancy, genetic information, gender, sexual orientation, gender identity or expression. We celebrate diversity and are committed to creating an inclusive environment for all employees.

Questions about the vacancy?