Corporate IT Recruiter (NL)

Utrecht
€3000 - €4000
Corporate
IT Consulting

Wat je gaat doen

Wil jij het verschil maken als Corporate Recruiter? Wil jij van toegevoegde waarde zijn binnen een organisatie en geheel verantwoordelijk zijn voor het aannemen van toptalent? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen dmv training en coaching? Dan staan wij te springen om jou te ontmoeten!

Je gaat als Corporate Recruiter aan de slag bij een grote IT Consultancy nabij Utrecht. Hier ben jij verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces van A-Z en je voert dit zorgvuldig uit. Je neemt de werving van de experienced hires voor je rekening, dit zijn de meest ervaren IT professionals zoals developers, engineers en cloud architecten. Je weet dat voor deze rollen een creatieve en persoonlijke benadering nodig is en dit zie jij dan ook als een uitdaging. 

Op het gebied van sourcen weet jij als ervaren recruiter creatieve manieren te bedenken om de aandacht te trekken van potentiële kandidaten. Daarnaast is stakeholder management een belangrijk onderdeel in jouw rol als Corporate Recruiter. Als business partner ben je verantwoordelijk voor het snappen van de inhoudelijke vraag van de manager, en je kunt tegelijkertijd ook goed de verwachtingen managen.

Ervaring binnen het IT vakgebied is geen vereiste, hier word je namelijk volop in getraind. Zowel vanuit WeAreKeen als vanuit het bedrijf zelf ligt de focus op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Je maakt onderdeel uit van een team van 15 enthousiaste recruiters en er heerst dan ook echt een team spirit op de werkvloer! Binnen dit grote bedrijf zijn er absoluut ook doorgroeimogelijkheden, dus als jij op zoek bent naar een bedrijf waar je je voor langere tijd in kan zetten, solliciteer snel!

Wie jij bent

  •  Afgeronde HBO/WO opleiding
  •  Passie voor netwerken en sourcen
  •  Vanaf 2 jaar ervaring in recruitment
  •  Affiniteit met IT (ervaring geen vereiste)
  •  Je bent resultaatgericht en een echte doorzetter
  •  Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
  •  Je bent woonachtig in Utrecht of omgeving
  •  Je bent enthousiast, mensgericht en je maakt makkelijk contact

Waar je het voor doet

Laptop 

Smartphone met abonnement

25 vakantiedagen & 8% vakantiegeld

De kans om deel uit te maken van een hechte, internationale recruitment community. Handig voor je netwerk, maar ook heel gezellig!

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. persoonlijke training en coaching 

Jaarlijkse inspiratiereis naar een Tech Hotspot

 

Team Mission

Het recruitment team van WeAreKeen heeft als doel om een team van 'recruitment-rockstars' te bouwen voor onze internationale groeistrategie! In onze zoektocht naar dit talent kiezen wij altijd voor een 'human first' manier van werken, zodat wij in alle fasen van het recruitment proces een optimale 'Candidate Experience' kunnen garanderen!

Questions about the vacancy?

Apply