Digital Recruiter

Rotterdam
€3000 - €4000
Start-up
Digital

Functieomschrijving

Wil jij als recruiter impact maken bij een snelgroeiende start-up gespecialiseerd in digitale innovatie? Heb je ervaring met het werven van UX/UI designers en woon je in omgeving Rotterdam? Lees dan verder!

 

Wat ga je doen?

In deze functie ga jij als ervaren recruiter aan de slag met het werven van de beste UX/UI designers om zo bij te dragen aan de groei! Los van end-to-end recruitment hou jij je ook bezig met het inrichten van alle recruitment processen, het opbouwen van een community en het relatiebeheer met interne- en externe stakeholders. Creativiteit en initiatieven worden gewaardeerd, dus als je organisatorische skills hebt komen die goed van pas. Jij bent hier werkzaam als enige recruiter, dus je moet proactief zijn en goed zelfstandig kunnen werken. Omdat je ook veel met externe klanten zult schakelen is het belangrijk dat je een commerciële mindset hebt en daar ook energie van krijgt.

Onze opdrachtgever is een onderzoeks- en ontwerpbureau, gespecialiseerd in user experience design en digitale innovatie. Hun missie is het menselijker en gebruiksvriendelijker maken van digitale producten & services en hun klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Ontwikkeling staat bij hen centraal! Ze houden zichzelf scherp door (inter)nationale workshops en seminars bij te wonen, Masterclasses te organiseren en andere vakidioten bij hen uit te nodigen.

Wie ben jij?

  •  Ervaring met het werven van UX/UI designers 
  •  Passie voor netwerken en sourcen 
  •  Je bent zelfstandig, resultaatgericht en pro-actief 
  •  Je hebt een commerciële mindset  
  •  Minimaal 3 jaar ervaring in recruitment 
  •  Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels 

Wat bieden wij? 

Deel uitmaken van een innovatieve en creatieve organisatie

Laptop en Telefoon

Een rol waarin je het verschil kunt maken in een snelgroeiende organisatie

Veel vrijheid om recruitment processen neer te zetten en een team te bouwen

Ruimte jezelf te ontwikkelen en door te groeien 

25 vakantiedagen

 

Team Mission

Het recruitment team van WeAreKeen heeft als doel om een team van 'recruitment-rockstars' te bouwen voor onze internationale groeistrategie! In onze zoektocht naar dit talent kiezen wij altijd voor een 'human first' manier van werken, zodat wij in alle fasen van het recruitment proces een optimale 'Candidate Experience' kunnen garanderen!

Questions about the vacancy?

Apply