Recruitment Consultant

Amsterdam
€2500 - €3500
Start-up
Tech

Ben je een ervaren recruiter, tech-savvy, altijd bezig met de laatste trends in recruitment en sourcing en heb je een commerciële mindset? Lees dan verder!

Wat ga je doen

Onze opdrachtgever is een jonge club in Amsterdam die IT professionals bemiddelt bij diverse organisaties. Ze hechten veel waarde aan ontwikkeling. De medewerkers worden ondersteund en uitgedaagd door middel van opleiding, training en personal coaching. 

Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van klanten en voor het vinden en binden van IT-talenten. Je bouwt jouw eigen netwerk en pipeline op, voert sollicitatiegesprekken en koppelt de juiste kandidaten aan onze opdrachtgevers. Je organiseert ook masterclasses om jouw (potentiële) kandidaten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT. Daarnaast denk je continue aan de optimale candidate journey en werk je eraan om deze te verbeteren.

Fun en resultaat, dat is waar het hier om gaat!

Dit ben jij

  •  Een recruitment professional (min. 2 jaar ervaring) die het leuk vindt om creatief op zoek te gaan naar het juiste talent en naar interessante opdrachtgevers
  •  Iemand die gestructureerd is en het leuk vindt om talentpools op te bouwen
  •  Team speler met positiviteit en energie
  •  Resultaatgericht (data-driven) en gewend om te werken met KPI’s en targets, een agency achtergrond is daarom erg nuttig
  •  Je hebt een HBO of WO diploma en spreekt vloeiend Nederlands en Engels
  •  Je weet waar je het over hebt, maar bent ook bescheiden en wilt altijd blijven leren van anderen

Arbeidsvoorwaarden

DE kans om mee te bouwen aan een snelgroeiende organisatie

Marktconform salaris en een mooie bonusregeling

Een informele cultuur: "we are real" &  "we get things done" 

Vrijmibo’s en andere leuke events 

Veel ontwikkelingsmogelijkheden en samenwerken met een professioneel team

24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

 

Team Mission

Het recruitment team van WeAreKeen heeft als doel om een team van 'recruitment-rockstars' te bouwen voor onze internationale groeistrategie! In onze zoektocht naar dit talent kiezen wij altijd voor een 'human first' manier van werken, zodat wij in alle fasen van het recruitment proces een optimale 'Candidate Experience' kunnen garanderen!

Questions about the vacancy?

Apply