Tech Recruiter (NL)

Enschede
€3500 - €4500
Scale-up
e-commerce

Wat je gaat doen

Voel jij je thuis in de wereld van E-commerce en Tech? Lijkt het je tof om jouw steentje bij te dragen aan de hyper snelle groei van een bekende e-commerce scale-up? Werk jij als ervaren Tech recruiter graag zelfstandig? Welkom aan boord! 

In deze functie ga jij als ervaren recruiter aan de slag in een zelfstandige rol. Jij bent hier werkzaam als enige Tech Recruiter op locatie, en het is daarom ook van belang dat je al wat ervaring hebt binnen deze sector. Je schakelt en spart natuurlijk wel met de andere (internationale) Tech recruiters, die zitten verspreid op kantoren in andere steden binnen Europa, waaronder Amsterdam. Het is jouw taak om de beste QA Engineers en Developers te werven om zo bij te dragen aan de groei! Je werkt dagelijks met het Tech team samen op een Agile manier.

Als Tech Recruiter ben je verantwoordelijk voor het end-to-end proces, van het uitzetten van de vacature tot aan contractering. Meestal staan er diverse rollen tegelijkertijd open, dus efficiënt en gestructureerd werken is van belang! Creativiteit en initiatieven worden gewaardeerd, dus als je organisatorische skills hebt komen die goed van pas. Naast regulier recruitment worden er ook regelmatig events en meetups georganiseerd om potentieel talent aan te trekken.

Als jij het gevoel hebt dat deze functie bij jou zou kunnen passen, solliciteer snel! Of neem contact op indien je vragen hebt of meer informatie wil over deze functie, ik drink graag een (virtueel) kopje koffie met je!

Wie ben jij

  •  Je hebt een passie voor netwerken en sourcen
  •  Je bent resultaatgericht en pro-actief
  •  Vanaf 2 jaar ervaring in (IT/Tech)recruitment
  •  Je werkt graag zelfstandig en hebt aantoonbare ervaring met stakeholdermanagement
  •  Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
  •  Je bent woonachtig in Enschede of omgeving

Arbeidsvoorwaarden

Veel ontwikkelingsmogelijkheden en samenwerken met een professioneel team

DE kans om mee te bouwen aan een snelgroeiende organisatie

Reiskostenvergoeding

Vrijmibo’s en andere leuke events 

Een informele cultuur: "we are real" &  "we get things done" 

25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld

 

Team Mission

Het recruitment team van WeAreKeen heeft als doel om een team van 'recruitment-rockstars' te bouwen voor onze internationale groeistrategie! In onze zoektocht naar dit talent kiezen wij altijd voor een 'human first' manier van werken, zodat wij in alle fasen van het recruitment proces een optimale 'Candidate Experience' kunnen garanderen!

Questions about the vacancy?

Apply